Ahava - beauty producten

U bent hier : www.pure-joy.eu / Ahava
beauty producten ahava

De Dode Zee : Waardevolle bron van vitaliteit


Het mysterieuze, levenskrachtige water van de Dode Zee is een vernieuwende kracht van de natuur, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid. Deze rijke bron van natuurlijke bestanddelen, ontstaan in dit eeuwenoude mineraalrijke waterbekken, staat bekend om haar magische en heilzame krachten. De streek rondom de Dode Zee is al duizenden jaren lang een bron van bekoring, zelfs al in de tijd van Cleopatra; zij maakte van deze betoverende oase haar persoonlijk kuuroord.
Het Dode Zee water bevat met haar 32 % aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld, De streek zelf is gehuld in mystiek en zit vol contrasten. In tegenstelling tot haar naam bruist de Dode Zee van het leven. Gelegen op het laagste punt van de aarde – 410 meter onder de zeespiegel – biedt ze huidverzorging van het hoogste niveau. Het klimaat en het woestijnzand maken de streek kurkdroog, maar toch produceert de Dode Zee een overvloed aan vochtvasthoudende mineralen. In dit legendarische gebied waar de tijd stil lijkt te staan, heeft Dead Sea Laboratories, schepper van AHAVA’s uitgebreide gamma huidverzorgingsproducten op basis van mineralen, op toepasselijke wijze de doeltreffendheid van mineralen op het vertragen van het huidverouderingsproces en het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid onderzocht.

AHAVA: gecreëerd aan de bron

Dead Sea Laboratories, de enige cosmeticaonderneming uit de regio, wordt gedreven door een grote passie om de geheimen van de nieuwe revitaliserende effecten van mineralen op de huid te onthullen. Onze toegewijde wetenschappelijke benadering heeft ons geholpen om een uitgebreide bekwaamheid en vakkennis op te bouwen in dit domein, en heeft een hoogtepunt bereikt in de ontwikkeling van een internationaal netwerk voor universitair onderzoek over dit onderwerp.
Wij zetten ons in om de natuurlijke rijkdom en schoonheid van dit landschap te beschermen en koesteren een innige band met de Dode Zee. Uiterst zorgzaam gaan we te werk, hier aan haar betoverende oevers. De gekristalliseerde mineralen, minerale modder van de Dode Zee en woestijnplanten, die groeien in de zuivere lucht van deze magische streek, worden op een verantwoorde manier geoogst – we nemen enkel wat strikt noodzakelijk is en niet meer, om het natuurlijke evenwicht te bewaren en de natuur de kans te geven om zich zonder veel inspanning te kunnen herstellen. Onze productieprocessen zijn milieuvriendelijk en niet vervuilend. Wij voeren geen tests uit op dieren en al onze producten worden verpakt in recycleerbare tubes, flesjes en potjes.

Mineralen behouden het vochtgehalte van je huid

5% van het menselijk lichaam bestaat uit mineralen. Van vitaal belang voor het functioneren van de huid zijn: magnesium, calcium, kalium en natrium, die water aantrekken en behouden. Door deze eigenschap worden zij beschouwd als “Natural Moisturizing Factors” (NMF) of “Natuurlijke Hydraterende Factoren”.
Bij het uitvoeren van hun complexe functie communiceren de huidcellen met elkaar. Mineralen zijn van cruciaal belang bij de uitwisseling van informatie tussen deze cellen. Zij stimuleren de cellen om de opperhuid te vernieuwen en te voeden met een verhoogde vochtcapaciteit. Bij het ouder worden gaan de NMF in je lichaam verminderen, en neemt het vermogen van de huid om vocht te bewaren af door de dagelijkse strijd tegen schadelijke invloeden. Ook de onophoudelijke blootstelling aan de weerelementen en vervuiling en onze steeds haastigere levensstijl eisen hun tol.

Een uitgebalanceerde mix van op mineralen gebaseerde samenstellingen, bijeengebracht op basis van nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek voor cosmetische toepassingen, kan de huid nieuwe kracht geven en voorzien van alle nodige bestanddelen om zo haar natuurlijke soepelheid en vochtigheidsgraad te herstellen. En daarin speelt AHAVA’s innoverende Mineral Skin Osmoter een belangrijke rol.
ahava merksem
ahava schoten
ahava antwerpen
 

 

Pure Joy - Bredabaan 767 - 2170   Merksem - Tel : 03 2 94 65 95 - GSM : 0488 194 801